۸ پاسخ

ن ربطی نداره منم برا پسر اولیم تهوع داشتم ولی برا این ندارم ک باز پسره ربطی ب هیچی نداره جنسیت

از بوی بد یخچال و غذا ها بدت بیاد اصلا دلیلی به جنسیت بچه نداره
اما اگه از ترشیجات خوشت بیاد میتونه دلیل پسر بودن باشه
کاش قبل از تعیین جنسیت اینجا مشاوره میکردین که میگفتیم چکار کنیم که جنسیت مورد دلخواهتان را بدست بیارین

منم همینو خواستم بدونم که به خاطر جنسیت یعنی بارداری فرق میکنه

من موقعی که پسرم رو باردار بودم از بو یخچال خیلی بدم میومد.

بنظرمن پسره چون حالتت باقبلی فرق داره

سلام عزیزم من سرهردو پسرم ازبوی غذاوخصوصدیخچال بدم میومد

عزیزم منم همینطور بودم از بوی یخچال و محیط اشپز بدم میومد سونو رفتم پسر بود البته ماله چند تا رفیقام اینجور بودن

حالت تهوع ربط داره به جنسیت ولی یه وقتایی تهو‌ بدنی ادم فرق هم میکنه من از همون ماه اول تا همین الان حالم بهم میخوره صبح ظهر شب فرقی نداره ولی خوب خوب میشه نگران نباش