۷ پاسخ

اخی...
دختر منم دندون های اخریش خیلییییییی اذیتم کرد دوهفته ای بود نه خودش جز شیر چیزی میخورد نه میذاشت من چیزی بخورم.نه خواب داشت منم نمیذاشت بخوابم.خلاصه پدرمو در اورد اما خدا رو شکر اون روزای کوفتی تموم شد.اینم بگم نودو نه درصد عادت های بچه ها اگه رفتار مناسبی باهاش بشه خیلی کوتاه مدته بهتره که خیلی سر به سر بچه نگذاشت و به خاطر اون عادت اذیتش نکرد چون بد تر و لجبازی بیشتری از خودشون بروز میدن.فقط باید تحمل داشت عزیزم.

مطمئنا زدن شما اصلا توجیهی نداره و بدترین کار ممکن رو میکنید، من شنیدم باید خیلی جدی بگید نه بدون مرخاش و بدون صدای بلند، و سینه رو از دهنش در بیارید و تا چند لحظه شیر ندید، اگر دوباره خواست بعد چند لحظه شیر بدید، ولی اگر تکرار کرد شما هم همون روش رو تکرار کنید، فقط ایندفعه مدت طولانی تری شیر ندید، و اینکار رو تکرار کنید، حتی اگه اون کارش رو تکرار کرد، استمرار و پیوستگی نتیجه میده

اخی عزیز دلممممممممم خیلی سخته حق داری منم وقتی گاز میگیره اعصابم خورد میشه و سرش داد میزنم😢و عذاب وجدان میگیرم ولی راه حل نمیدونم ولی پسر من خیلی گاز نمیگیره فقط شنیدم موقع گاز گرفتن هیچ عکس العملی انجام ندیم نه دعوا نه بخندیم نه جیغ که متاسفانه من نمیتونم بی صدا باشم خو درد میاد😣😣😣

عزیزم وقتی گاز گرفت دیگ بهش شیرنده بهش بگو چون گاز گرفتی از شیر خبری نیس دخترمنم همینجوری بود خداروشکر الان بهتر شده کمتر گاز میگیره

سلام اشکال نداره وقتی میخای بش شیربدی آیت الکرسی بخون.بعدخواست گازبگیره سینتونازکن بگونازی .مامان گناداره گازش نگیر .بازبون بگیرش ن باکتک .انشاالله دیگه نگیره

سلام. بچه من اوایل سینمو گاز میگرفت بهش گفتم گاز گرفتی دیگه از ممی خبری نیست یه یک ساعتی بهش شیر ندادم چند دفعه اومد سراغ سینه دوباره تکرار کردم گفتم ممی گاز گرفتی از ممی خبری نیست بعد یه ساعت شیر دادم دیگه از اون به بعد خدا رو شکر دیگه سینمو گاز نگرفته.

عزیزم وقتی داره گلز میگیره بینی شو بگیر چند ثانیه وقتی نتونه نفس بکشه خودبه خود ول میکنه حق داری دختر منم خیلی گاز میگیره اما باید تحمل کنیم چاره ای نیست