۹ پاسخ

هنوز خیلی زوده برای شروع علائم. اصلا هم به خودت نگرانی و استرس وارد نکن.

دعا کن حالت تهوع نداشته باشی ... من بخاطر حالت تهوع هام وزنم .پایین اومده.بعد هنوزم زوده..

فعلا زوده دوسه هفته دیگه علائمت شروع میشه نگران نباش

هنوز خیلی زوده عزیزم بعد خداروشکر کن ویار نداشته باشی من هنوزدارم عذاب میکشم

شما مامان خوش شانسی هستی که این مشکلات نداری عزیزم نگران هم نباش فقط آرامش

فعلا خیلی زوده

سلام عزیزم.همه افراد ک مثل هم نیستن این خوبه ک تهوع و ویار نداری چون وزنگیری بچه ات خوبه و خوب رشد میکنه.نگران نباش

منم اصلا علائمی ندارم نگران نباش همه که مثل هم نیستن

هنوز زوده گلم نگران نباش تو سه ماهگی حالت تهوت شروع میشه