فرق قطره مولتی ویتامین با قطره آ د؟

۶ پاسخ

سلام عزیزم آ و دبرای سفت شدن استخونای بچس ومولتی ویتامین مکمل غذاییه واشتهاآور.اوایل بارداربی هم به مامیدادن واسه اشتهایادتونه؟!

Albate in male vaghty ke molty Shoma Ad dashtebashe Ama moltiro say konid bedin molti 1mokamele kamele Va nyaze badane nozad

برای بچه همون آ.د کافیه.نیازی به مولتی ویتامین نیست.توایران به دلیل شرایط غذایی ومصرف کم غذاهای دریایی کمبودویتامین د داریم.تازه بعضی بچه هابه مولتی ویتامین حساسیتم دارن

آخه پسرم از طعم قطره مولتی ویتامین خوشش نمیاد .آ د رو بهتر میخوره.

Farghesh ine ke to Ghatrey molti Ad hast Va Ad badan tamin mishe +khili vitaminay Dugan hast Ama Ghatrey Ad faghat ad ro tamin mikone

عزيزم آد فقط ويتامين آو د رو داره و مولتي ويتامين علاوه بر ويتامين آ و د ويتامين هاي ديگه هم داره