۶ پاسخ

عزیزم نگران نباش معمولا بچه ها بیشترشون همینطورین دخترم که کوچیک بود بازم حالات بچه تورو داشت الان که بزرگ شده بهتر شده الان پیرمم همینطورین با کوچکترین صدا میپره البته میتونی یه کم پنبه بزاری درگوشش که راحت بخوابه اذیت نشه از این پریدن از خواب و نخوابیدن مفید بود ؟؟

نگران نباش عزیزم بیشتر بچه‌ها همینطور هستن ی قرآن بذار بالای سرش موقع خواب و هر موقع میخوای بذاری و برش داری بسم الله کن

نگران نباش گلم طبیعیه اگه واکنش نشون نده خیلی بده اگه دیدی خیلی میترسه بغلش کمی لالایی براش بخوون من برای دخترم این کارارومیکنم حتی میبوسمش راحت میخوابه یاشیرشومیخوره

سلام دخترمنم یهویی ازخواب میپره بعدلباش میلرزن صورت خودش میکنه نمیدونم طبیعی یانه خیلی نگرانم

دختره منم همینطوریه.صدای تق میاد میپره😔

گلم نگران نباش این یعنی اینکه بچه باهوشه حالا بزرگتر که بشه خوابشم سنگین تر میشه مثلا میگن بچه تا دوماه اول زندگیش از صدای بلند ناگهانی مثل جارو برقی میترسه ولی بعدش که بزرگتر بشه نه یا صداهای دیگه اتفاقا اگه واکنش نشون نده خوب نیس