۲۱ پاسخ

مبارکتون باشه منم هنوز نتونستم چیزی بخرم همین خرج دکتر هم به زور میارم هر چند که شوهرم خیلی زحمت میکشه ولی با این گرونی ادم نمیدونه خرج پوشاک بده یا خوردو خوراک یا دوا درمون

من الان تو هفت ماهگی ام و شروع کردم ب خرید. خداروشکر توانش رو دارم. ولی چیز الکی پلکی و زیادی نمیخرم. بعضیا رو دیدم عکس اتاق کودک رو میزنن.اصلا وحشتناااااااااک شلوغه. یارو ۲۰تا فقط پاپوش خریده برا نوزاد. چه خبره. الان خرید سیسمونی هم شده یارو قضیه جهاز چیدن تو اینستا که فقط ۱۰تا شامپو یه کارتن صابون و... تو حمام گذاشته

ایشالا خدا به همه مامانا هم ی دل خوش بده هم خیال همه رو بابت قسمت مالی این دوران راحت کنه.

من ک هنوز هیچی نخریدم معلوم نیست کی برم خرید هیچ پولی دستم نیومده برام دعا کنین حداقل لباسشو بتونم بخرم

الهی عزیزم ایشالا خیلی....زود پول دستت بیاد و بری همه وسایلاشو تو چند روز پشت هم بگیری،ناراحت نباش خدا بزرگه جور میشه

خوشبحالتون پول دارین بحث خرید بچه میکنید انشالله خدا بیشتر بده بهتون برای ماهم بده ولی اول یه دل خوش بده بعد پول

پول بده دل خوشم میاد😁😁😁😁😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

مامان خانم آراد جون الان شما خدای نکرده دل خوش نداری یا پول؟
ی کاریه که باید انجام شه حالا کم یا زیاد،دیر یا زود،ولی حتمی
شما که نمیدونی منکه این سوالو پرسیدم چه مشکلی تو زندگی دارم...

من تو ماه هفتم بود رفتم ولي خيلي سخت بود ميدونستم زودتر ميرفتم

من پول دارم عزیزم ولی دلم خوش نیست
هرکی ی مشکلی داره دیگه

سلام من ۸ماهگی چون با توجه به وزن بچه خرید کردن بهتر و لباس معمولا سایز مشخص میشه که نه کوچیک باشه نه بزرگ

کلی لباس های نوزاد و کودک خوب و با کیفیت دارن قیمتاشون هم عالیه
@nini_fingool_rasht

سلام عزیزم مافروشگاه لباس نوزادی و بچگانه داریم ارسال به کل کشورم داریم دوس داشتید ازپیجمون دیدن کنید
@golhaaye_behesht

گردالی و خوب اومدی 😂
من که فعلا نرفتم نمی‌دونم کی برم وقتی راه میرم اذیت میشم 😔

من از پنج ماهگی شروع کردم هر‌ماه یکم خرید میکنم

من از ۵ماهگی رفتم ولی هنوز کامل نشده اند

سلام گلم من تو ۷ ماهگی رفتم خرید سیسمونی واسه فندقیم همه وسایلشو خریدیم لباس اسباب بازی عروسک وسایل بهداشتی کالسکه و....فقط سرویس چوبش مونده اونم سفارش دادیم یه ماه دیگه آماده میشه

منم که همین فردا میخوایم با مامانم بریم همه رو یه جا برداریم همه معمولا تو همون هفت ماهی میگیرن.

من مامانم بایدبخره..ک‌تا الان نصفشو خریده

تو که تازه از جنسیت نی نی مطمئن شده بودی چه رنگی وسیله گرفتی براش؟
چقد براتون نشست عزیزم؟

من رفتم خرید دیگه اخرین خریدش همین پریروز تموم شد