۸ پاسخ

سلام با این علائمی که فرمودین اصلا نمیشه گفت جنسیتش چیه
بعدشم چه ربطی داره که همسرتون تهوع یا ویار داشته باشه🤔🤔

این مواردی که شما گفتی میتونه نشونه جنین پسرباشه ولی بازم نمیشه اطمینان داد چون حالات بارداری افراد متفاوته انشااله هرچی هست سالم باشه

سلام پسرویارنداره اره پرخوری داره ولی بایدکم بخوری چون وزن نبایدزیادبشه مال من پسره اصلاویارندارم پرخوربودم عجیب کلسیوم روهروزبخورولی قرص ماهی ویه مدل دیگه به رنگ صورتی که بعدغذامیخوری هفته دوباربخوروزنت روال اول برگرده

نه منم بچم پسره ولی خیلی اشتهام کمه ازاولم کم بود ویارم سه ماه اول داشتم شدید ربطی نداره به این چیزا

من خیلی لاغر شدم اشتهامم خیلی کمه بچم پسره

تهوع و ویار رو خودم دارم منطورم از همسرم اینه که اونم وزنش زیاد شده آخه قدیمیا میگن سندروم حاملگیه که مرد همزمان با زن باردار وزنش بالا بره

تست سوزن انجام بده،البته بزار یه ماه دیگه الان زوده

من این علایمارو داشتم بچم پسره