۴ پاسخ

سلام خواهر منم وقتی سه و نیم ساله بود عمل کرد و خوب شد خیلی هم عملش سخت نیست الان علم پیشرفت کرده

سلام خواهرزاده منم داشت دکترش گفت تا 9 سالگی عمل بشه بهتره شوهرمم لوزه داشت تو همون سن سه سالگی عمل کرد ولی خوب هیچ نگرانی نداره عملش سرپایی هیچ مشکلی نیست چون بعد عمل نمیتونه غذا بخوره بهتره قبل عمل غذای مقوی بهش بدی بعدش ک فقط باید بستنی وچیزای سردبخوره. انشالله خیره اصلا ترسی نداره

دخترم یه مشکل دیگه هم داره تترویید مادر زادی داره از بدو تولد دارو میخوره

نه متاسفانه تا حالا چیزی نشنیدم دراین مورد