۷ پاسخ

سلام عزیزم به نظر من موقع جیغ زدن بهش توجهی نکن چون عادت میکنه وفکر میکنه هرچیزی وبخواد باجیغ زدن میتونه به دست بیاره

اون جیغ میکشه تا به هدفش برسه . وقتی که جیغ میکشه بغلش کن خودت هم جیغ بکش و اینوتبدیل به یه بازی بکن .من همیشه این کار رو میکنم بعد میخنده

بچه با بچه فرق میکنه یا بی محلی کن یا بغلش کن ببوسش ببین توکدوم رفتارت عکس العمل نشون میده

عزیزم جیغ و داد یکی از فرآیند های طبیعی رشد بچه هاست ولی اینکه با جیغ جلب توجه میکنه یکم بده وقتی جیغ میزنه اصلا نگاهش نکن وبه کارت ادامه بده تا خودش اروم شه بیاد طرفت.حتی شاید تورو بزنه که باید دستاشو بگیری و تو چشماش نگاه کن و آروم بگو جیغ زدن کار بدیه وقتی دیگه جیغ نزد تشویق کن و بزار بدونه اگه جیغ و داد نکنه تشویق میشه.

ممنون
اما میترسم فکر کنه جیغ زدن خوبه
نمی دونم چکار کنم

وقتی جیغ و داد میکنه و گریه میکنه و چیزی رو میخواد.....حواسش رو با یه چیز دیگه پرت کنین تا گریه نکنه....ولی به هیچ عنوان وقتی گریه میکنه بهش اون چیزی که میخواد رو ندین چون عادت میکنه و میدونه که با گریه به هدفش می رسه و این اصلا خوب نیست...

سلام عزیزم طبیعیه .حواسشو پرت کن