۱۰ پاسخ

عزیزم من رنگشو نمیدونم اما دکترم گفت هر چقدر رحم بزرگتر میشه فشار به مثانه بیشتر میشه و ناخودآگاه یه مایع خارج میشه. ایشالله که چیزی نیست اما اگه دوباره تکرار شد حتما به دکترت بگو

یه نوار بهداشتی بزار یا یه چند لایه دستمال کاغذی اگه زیاد بود ببین ازش رد میشه خیلی خیس بشه

اون ترشحات طبیعیه

کیسه اب که ابش زلال زلاله بدون بوهم هس خب برو دکتر خیالت راحت بشه. معمولا یا ترشح یا عفونت باید باشه

این ترشحاتو من دوبرابر تو دارم

وا خب ترشحه دیگه

کیسه اب عین اب زلاله وقتی میاد عین زمانی که قاعده هستی خون میاد ازت وگرنه این ابشم گرمه تازه وقتیم بیاد پاکش کنی باز میاد

نه عزیزم احتمالا ترشح ابکی بوده.

نه عزیزم اگه مثل شیره کیسع ابت نیست نترس گلم

خخخخخخخخخخخخخخخخخخ صبر کن اروم اروم باش