۶ پاسخ

لازم نیست قبلش چیزی بدید فقط بعد از واکسن دو برابر وزنش قطره استامینوفن بدید و کمپرس سرد بزارید. ان شاءالله که به راحتی این چند روز رو طی می کنید اصلا غصه نخورید...

یه ساعت قبلش دوبرابر وزنش بهش قطره استامینوفن بده

شنیدم اگه قبلش استامینوفن بدی تاثیر واکسن کم میشه فقط وقتی تب کرد تا میتونی دست و پاشا مرطوب و خنک نگه دار حتما پوشکا که عوض کردی با آب بشورش صورتش را خیس کن و خنک نگهش دار انشاءالله زود تبش بیاد پایین

قطره آستامینوفن بعد ازواکسن بهش بده دختر منم 27 شهریورواکسن دو ماهگی داره

استامینوفن ۵قطره

یک ساعت قبل واکسن قطره استامینوفن بده دو برابر وزنش چه عددی میشه همون مقدار قطره بهش بده استامینوفن موزی بده که بخوره نده بیرون