۱۳ پاسخ

من داشتم یه چند باری داخل اب و سرکه سیب رقیق نشستم خوب شدم . لباس زیرم نپوشین و از شلوارای نخی استفاده کنین
البته من فکر میکنم علت اصلی عفونت نزدیکه . من که قطع کردم

من داشتم حدود ۲ماه قبل .که بهم۱۴تا قرص واژینال دادن.بعد که تموم سد ۲روز خوب بودم باز دوباره ...
که ماه بعد رفتم باز دکتر متوجه شد عفونتم برگشته. اینبار بهم پماد دادن شبی نصف اپلیکاتور . و گفتن در حین مصرف پماد ۲بار درهفته هم تو آب وسرکه بشینم . و بعد که خوب شدم .هفته ای ۱بار نصف اپلیکاتور همچنان استفاده کنم که عفونتم برنگرده .
امیدوارم خوب بشه عفونتم.

منم الان از غروب سوزش ادرار گرفتم زیره شکمم درد میکنه جوریکه بزور راه میرم قرص مترونیدازول واژینالی گذاشتم اثر نکرد انگار مثانم میخواد بیفته پایین

خدا کنه همه ب سلامتی و خوبی مامان بشیم

س ممنونم. من ازاول بارداریم عفونت شدیدداشتم تاالان ک34هفته ام.اوایل پماد واژن وقرص مترانیدازول وسفکسیم200 دکتر داد.2هفته پیشم قرص نیستات100000.خوب میشم بازم تکرارمیشه.اوایل تومحلول سرکه مینشستم اگه خارش وسوزش داشتم داخل محلول جوش شیرین.انشالله ک زود خوب بشین بازم مشورت کنین

من متاسفانه .
عفونت قارچی

از وقتیم ک از دکتر اومدم کلا حالم گرفتس

من رفتم بدتر حالمو خراب کرد گفت شدید نمیدونم کار نکن و فلان نکن اخ من بابد امپول روگام بزنم بخاطر گروه خونی منو شوهرم مثبت و منفی هستیم کلی کار باید برم انجام بدم

من دارم هر چی هم دکتر میرم فایده نداره نمی دونم چیکار کنم

اره عزیزم منم ببر

دکتر چی گفت بهت

من عفونت ادرار دارم از اونا نکه خارش و سوزش میگن ت بارداری ظرر داره ک ت اب سرکه و این چیزا بشینی همه باکتریا دور رحم جمع میشه

من عفونت دارم ولی ن ترشح و ن سوزش و ن خارش هیچی ندارم