۹ پاسخ

سلام ما از روش حلقه ای استفاده کردیم اما مهم مراقبت های بعد از اونه قطره استامینوفن بهش بده یه مقدار عسل بمال روی دستمال کاغذی و بذارید روی زخمش حداکثر بعد از ۳روز میفته اذیت هم نمیشه پماد هم نمیخواد خیالت راحت منم برای پسرم استفاده کردم با آب هم راحت شسته میشه.

سلام
دکتر ب من گفت بهتر بزارم سه ماهگی ختنه کنیم پسرم رو فک کنم با حلقه بهتره

سلام عزیزم من به روش سنتی ختنه کردم پسرمو خیلیم راضی هستم. منم دودل بودم سر ختنه کردنش که یکی از فامیلامون بهم گفت حلقه نذارم چون اصلا راضی نبود میگفت ببین فکرکن یه کت داری میخوای به سه تا ادم با سه تا سایز بپوشونی برا بچه ای که جثه اش کوچیکه حلقه باعث میشه آلتش گوشت اضافه بیاره برا بچه ای که تپله باعث میشه مجاری ادرارش تنگ بشه بخاطر همین من سنتی ختنه کردم پسرمو خیلیم راضی هستم

س عزیز منم بچموالان ختنه حلقه ای کردم روزختنش افتضاح گریه کرد ولی بعدش اصن اذیتم نکرد کاملا عادی بیرونم میبردمش الان روز 6دیگه داره حلقه جدامیشه خیلی اذیت میشه واسه ادرارک میخاد بکنه به زخم میخوره بی تابی میکنه حالا کی بیفته خدامیدونه حلقه ازاین جهت خوبه که خون ریزی نداره

سلام گلم!ما پسرمون هفته پیش ختنه سنتی همون بخیه ای کردیم خیلی خوبه وراضیم؛درست کمی گریه کرد ولی بعدش آروم شد والان کلا خوب شده.

عزیزم من خودم پسرموبخیه ختنه کردم خپب بود 5روزه هم بخیه هاش افتادیه شب گریه کرداون کمی گریه نه زیاد ایشالله بسلامتی هرچه زودتربهتردردشونمیفهمه ما۲۵روزگی ختنه کردیم

سلام من پسرمو سنتی ختنه کردم راضی بودم

ختنه با بخیه بهتره با حلقه میگن احتمال عفونت زیاده

سنتی شونوشته بودم ببخش بخیه هاش زودمیفته