۴ پاسخ

سلام. ازعوارض زایمانه جان. همیشه مدنظرت باشه که شوهرت فرداول زندگیته. پس کمی ازحساسیت کم کن وبه شوهرت توجه کن. دیدت رومثبت کنم میدونم سخته ولی تمرین کن. موفق باشی

سلام.مشکلی که معمولا بعد زایمان به دلیل تغیرات هورمونی که باعث تغیرات رفتاری هم میشه پیش میاد،سعی کن صبور باشی وزود ناراحت نشی باهمسرتم صحبت کن که متوجه این تغیرات بشه یه مدت زود گذره با کمک هم باهاش کنار بیایداگه هم وضع بدتر شد یه مشاوره ضررنداره

عزیزم حتما همه ی وقتت و برای کوچولوت گذاشتی و بهش نمیرسی،اونم داره حسودی میکنه.سعی کن بیشتربهش توجه کنی.اون9ماه رعایت حالت وکردحالایخورده شمارعایت کنید.اگه میتونی واسش غذای موردعلاقش و درست کن.ازخاطرات خوب بارداری و زندگیتوت بگو و ....

بچه به دنیا میاد همه با هم خوب میشن تو برعکس شدی؟😐😁سر چی دعوا میکنین خو؟