۵ پاسخ

سلام
در مورد غد بازی و بد اخلاقی سعی کنید ریشه یابی کنید اول، یعنی ببینید منشا این پرخاشگری و غد بازی از کجاست؟ از رفتار شما والدین محترم با بچه.. یا حتی رفتار پدر و مادر با هم!..

و در مورد سلام کردن به هیچ عنوان بچه رو تحت فشار نذارید که هر جا رسید حتما حتما سلام کنه، چون مغز بچه هنوز به رشد و تکامل خودش نرسیده و دیر همه چیز رو پردازش میکنه و از طرفی وقتی وارد جایی میشه به هر چیزی توی اون جمع شلوغ و تازه وارد شده فکر میکنه پس در نتیجه سریع نصیحتهای شما رو راجع به سلام کردن فراموش میکنه و در آخر هر چی بیشتر سر موضوعی هی تاکید کنید بچه لجبازی بیشتری میکنه.
ببخشید اگه طولانی شد، قصد جسارت نداشتم فقط تجربه ی خودم رو به اشتراک گذاشتم

سلام به نظر من نحوه برخورد تو مهمونی رو باید تو خونه باهاش تمرین کنید و اگر تو مهمونی خوب بود تشویقش کنید

سلام این یک موضوع عادی است.
کودکان ب خانه و اعضای آن عادت دارند.
ولی با افراد دیگر غریبی میکنند.
سعی کنید بیشتر در جمع قرارش دهید.

کتاب فسقلی ها

سلام اگه شماوهمسرتون افرادی باشین که بااطرافیانتون رودربایسی داشته باشین پسرتون ازاین رفتارشما سواستفاده میکنه بامهربونی وجدیت بهش تفهیم کنید که بهتره چکارکنه