۵ پاسخ

سلام عزیزم وزنش خوبه نگران نباش بچه ها روزبه روزشیطون ترمیشن قدمیکشن دندون درمیارن لاغرمیشن نگران نباش

عزیزم نگران نباش از سرلاک استفاده کن یا از لعاب برنج یا سوپ.داره دندون در میاره؟بچه ها چون وقتی دندون در میارن اذیت میشن وزن کم میکنن

پسرمن وقت تولد4200بوده الان 9ماهشه 8300 هست دکتربهم گفته خوبه وزنش چجوربچه شما 7ماهشه دکتر گفته وزنش کمه😒

منم نگران کردن ... 😣😣😣

نه عزیز وزنش خوبه ماشالله نگرانش نباش اگر بازیش خوبه و خوراکش هم خوبه نگران هیچیش نباش