۵ پاسخ

حتماب پهلوراست بخوابونش شبا ایرادی نداره اروغشواگه نگیری چون دخترمنم ریفلاکس شدیدداره شبانمیذاره اروغشوبگیرم

ب پهلو بخوابونینش زیره سرم یکم بلند باشه.ولی اگه بتونین ی جور اروغشو بگیرین ک بیدار نشه خیلی خوبه.بعد اگه رفلاکس داره تو چیزایی ک میخورین مراعات کنین.لبنیات و هر چیزی ک تشکیل شده از شیره گاوه شاید حساسیت داشته باشه.شایدم زیاد شیر میخوره

شاید زیاده روی میکنه تو شیر خوردن پسر منم یه وقتایی این جوری میشه

خب عزیزم شاید رفلاکس داره ببرش پیش یه دکتر خوب

به پهلوی چب بخوابونید زیر سرش هم بلند کنید حتما هم اروغشو بگیر یک ربع بعد اروغ بازم پشتش رو بزنید .اگه این موارد رو یک ماه رعایت کنید که میدونم خیلی سخته رفلاکس بچه رفع میشه.دکترم اینارو و گفت و من دارم انجام میدم