۱۱ پاسخ

سلام من هفته هشتم بارداری هستم صبح ها حالت تهوع دارم یه بیسکویت میخورم قبل صبحونه قطع میشه حالت تهوع خیلی میترسم اخه قبلش یه سقط داشتم یه دفعه حالت تهوع قطع شد خانوما کسی اینطوری میشه

اابته لیمو تازه با یک لیوان آب و کمی هم عسل خوبه

رب انار خیلی خوبه

من فقط ازویتامین ب6 استفاده کردم یه کم فرق میکرد همه ی اینارو امتحان کردم نتیجه نگرفتم
تا هفته ی سیز دهم ادامه داره بعدش خودبه خود خوب میشه

میوه کُنار عالی برای تهوع
بعضیا سیرابی گوسفند همون شکمبه گوشفند کباب کن بخور برا تهوع خوبه

یه بار سیرابی بخوری دیگه تهوع نمیگیری . تهوع به خاطر کمبود ویتامین B توی بدن اتفاق میفته . سیرابی سرشار از ویتا مین ب هستش

سلام جان تا سه ماه حدودا همینطور میشی تا جنین کامل شه بهتر میشی ویتامینb6 بخور

صبح ناشتابه بخورعالیه

سلام عزیزم چای زنجبیل بخور خوبه

منم اینطوریم بیسکویت ساقه طلایی میخورم

من خودم رب انار میخورم خیلی خوبه یا آب و بیسکویت نمک دار اینا خوبن