۸ پاسخ

سلام عزیزم مولفیکس عالیه هم دخترم هم پسرم پوستشون خیلی حساسه تنها چیزی که میسازه فقط پوشاک مولفیکس

سعی کن مولفیکس ولی چک کن بچه ات که کنار پاهایش اگر زخم یا پوسته کنده شده سریع عوض کن چون مای بی بی تقلبی در اومده جان

من اول مای بیبی استفاده کردم بهش نساخت ولی مولفیس ومرسی بهش می سازد هر چی گرفتی دیدی باسنش قرمز ودونه های ریخته بیرون بدان که پوشک بهش نمیسازدوپوشک را عوض کن

پمپرز عالیه ضد حساسیت خیلی برای نوزاد خوبع

پوشک مولفیکس خیلی خوبه

من اول ملفیکس راگرفتم بزرگش بود وبهد مای بیبی راگرفتم اندازش بود ولی بهش نساخت ولی مولفیکس بهش ساخت وبعدش هم مرسی بهش میساخت

بستگی ب پوست بچه داره از یه مارک ک میخری امتحان کن ببین بچه ات پوستش حساسیت میزنه یا ن اگه نزد همیشه از اون مارک بخر ولی بنظرم مولفیکس خوبه جدیدا ضد حساسیتم داره

مای بی بی ومولفیکس البته اینا از بقیه گرون ترن.