۲ پاسخ

سلام پسر منم تقریبا دوهفته طول کشید تا جیشش رو گفت،به نظر من کاری بکنید که مشتاق به دستشویی رفتن بشه،مثل اینکه به دیوارهای دستشویی تون برچسب های کارتونی که دوست داره بچسبونید،دمپایی که خودش در خریدش مشارکت داشته وانتخاب کرده رو داخل دستشویی بذارید،یا براش توالت فرنگی آموزشی بخرید،بالاخره کاری بکنید که مشتاق به دستشویی رفتن بشه،بعد هربار دستشویی رفتن هم تشویقش کنید

بنظر من صبر کن. احتمالن آمادگی نداره دخترتون. شاید داره دندون درمیاره لج باز شده. یه مدت صبر کن دوباره اقدام کن.