۳ پاسخ

خوب عزیزم تکرر ادار که تو بارداری طبیعیه من که رسما باید بساطمو همونجا پهن کنم 😂😂😂

عزیزم منم مثه تو بودم بچه اولم معاینه کردن زایمان زودرس داشتم رو اینم همین علایم تورو داشتم تو تنهاکاری که میتونی بکنی اینه که ازتوالت فرنگی استفاده کن وازپله نرووبیا پیاده روی هم نکن وبیشتر وقتتو دراز کش باش انشالاه به سلامتی بگذره بره

از دستشویی فرنگی استفاده کن پیاده روی نکن از پله اصلا استفاده نکن و اینکه سعی کن هردفعه که دسنشویی داری حتما برو چون اگه نری باعث عفونت میشه