۷ پاسخ

نه عزیزم چه بد عادتی اتفاقا خیلی خوبه بهش دادی ارامش بهش میده پستونک مواقعی ک شیر نمیخواد

یه موقع هایی هست که بچه سیره ولی فقط میخواد دهنش بجنبه. اونوقت اگه پستونک عادت باشه، هم برای خودش بهتره هم واسه شما که حداقل به بخشی از کارات میرسی

عزیزم از الان عادتش بده به پسونک برای شما هم خوبه چونکه بچه خیلی اذیتتون میکنه بعد خصوصا اگر شاغل باشید
حالا من بچم پسونک نمیگیره

پستونک واسه بچه ای ک رفلاکس داره مث دارو هس...چه اشکالی داره مخصوصا شبا خیلی هم خوبه

عزیزم هیچ اتفاقی نمی افته فقط بچه آرامش میگیره خودت رو نگران نکن سعی کن بچه رو آروم بغل کنی و بهش آرامش بدی و براش لالایی بخونی اونهم آروم میشه اگر هم بچه ناآرومه دنبال دلیلش بگرد شاید خودت تنش داری وگرنه پستانک جز آرامش چیز دیگه ای براش نداره

اتفاقا ب جان مادرشوهرت دعا کن راحت میشی یوقتایی لج میکنن شیر نمیخورن پستونک برا خواب بهترینه

عیبی نداره ک خیلی هم خوبه