۷ پاسخ

سلام عزیزم.هیچی هر بار که شیطنت میکنه.....
....
بگیر سفت و حسابی بوسش کن همین شیطنتهاشون شیرینه.پسر منم شیطونه ولی من از کاراش لذت میبرم به شیطونی هاش به چشم رشد و تجربه کسب کردن نگاه کن دیگه اذیت نمیشی

سلام هیچی فقط باید حوصله داشته باشید همین.

پسر منم از دیوار صاف میره بالا دکتر گفت بچه های اینجوری خیلی باهوشن خدا رو شکر کن عزیزم

سلام عزیزم فقط تحمل کن یه روز بزرگ میشن دلت لگ میزنه توی خونه حتی ببینیشون منو پسرم هر دو باهم شیطنت میکنم پسرم گلی ذوق میکنه خخخخ

خودتم پا به پاش شیطونی کن و لذت ببر باهاش

سلام عزیزم بارانای منم هست خیلی شیطونه وقتی کاراشونگاه میکنم میگم خدایاشکرت که یه فرزندسالم دارم خیلی خانواده هاهستن ارزوی فرزندسالم دارن شماهم اندازه بچه ات شو باهاش بازی کن وخرابکاری وبعدش باهم تمیزکنین اینطوری هردوتون از باهم بودن لذت میبرین😍😍😍😍

سلام خوبی بزار شیطنت کنه😄