۸ پاسخ

سلام
قبل از همه حس وابستگی رو کمتر کنید او باید بدون نیاز بشما و جدا از شما خواب برود این حس رو در زمان باهم بودن با بازی خنده تامین کنید
در طول روز با عداهای مقوی و تازه و ابنیه های طبیعی حس گرسنگی کمتر کنید بگذارید رد تهیه ابمیوه ها کمکتان کند چون حس لامسه و بویایی میوه ها در آرامش بچه کمک زیادی داره
نکته مهم اینکه یک دفعه از شیر گرفتن یا با تجدید ترساندن وهر کاری که احساس نفرت پیدا کند مشکلات روانی ورودی در آینده دارد علم روانشناسی ثابت کرده با صبر و حوصله و عشق زیادتر موفق باشید

سلام.الان پسرشما توسنیه ک غذای اصلیش غذای سفره اس بعدا شیرشما درست برعکس سال اول زندگی.سعی کن کم کم بگیریش.مثلااگه درطول روز۴بارمیخوره۲بارش ک اومدسراغتون بهش بگین بیاغذابخوریم و ی جورایی مقاومت کنین.شایدگریه کنه وغذانخوره ولی شمانبایداصلا تسلیم بشین.غذاروبذارین زمین وصبرکنین گریش تموم بشه واصلا ب گریه کردنش اهمیت ندین.درسته سخته ولی چاره ای نیس.اگ گرسنه باشه وببینه ک باگریه کردن نتونس توجه شماروجلب کنه دیگه گریه نمیکنه ومیره سراغ غذا.مطمن باشین.کم کم ک این رفتاروپیش ببرین میفهمه ک بایدغذاهم بخوره.من ک ب توصیه دکترپسرمواینجوری ب غذاخوردن عادت دادم.پسرمنم اونجوری بودولی الان هرجایی غذایی ببینه میره میخوره.از۲۱ماهگیشم دیگ شیرمونمیخوره.باغذاسیرش میکردم دیگه شبامیل ب شیرنداشت.توهم سعی کن ایشالامیتونی

سعی کن بهش بیشترغذابدی وحواست به غذاخوردنش باشه وقتی سیرش کنی دیگ سراغ شیرخوردن نمیادوخودتم راحت تری بعدچندروزکه خوب غذاخوردازشیربگیره وچندروزاولی که ازشیرمیگیری بهتره دوروبرش شلوغ باشه تاسرش به بچه هاگرم شه دوروبرت زیادنیادواذیتت نکنه

یه دفه که نمیشه بچه اذیت میشه و شمارو هم خیلی اذیت خواهد کرد، اول صبحا بهش نده بعد از چند وقت شیر شبشم نده، قبل از خواب خوب سیرش کن که شب کمتر بیدار بشه، شبم که بیدار میشه اون چیزی که بیشتر دوس داره بده، بچه من خداروشکر شیر می‌خورد، ولی بیشتر شبا بیدار میشد آب می‌خورد فقط

سلام عزیزم
منم پسرم رو یک ماه پیش در یکسال و ده ماهگی از شیر گرفتم
فوق‌العاده هم وابسته بود خصوصا شبها
عزیزم تلخک یه ماده گیاهی هست از داروخانه بگیر بزن سر سینه ت، طبق روال قبل شیرش بده تا خورد بگو ممه بد شده و...
کم کم روز رو ترک میکنه اول شیر روز رو یواش ییواش بگیر یک هفته ای که گذشت شبها بیدار که میشه یکی در میان آب بده یا لالایی بگو واسش، کم کم کمش کن و سپس قطع... پسر من عصبی شد خودشو میزد ولی من مقاومت کردم الان یک ماه گذشته، تا میگم بیا ممه ،فرار می‌کنه زده شده خودش...

سلام اگر بخوای چیزی به سینه ات بزنی اعتماد بچه رو از خودت صلب میکنی پس بهتره هیچی نزنی به سینه هاتون...
🧡💚💛💙💜❤

و اینکه اول میان وعده ها رو قطع کن فقط صبح بعد از بیدار شدن یه بار ظهر قبل خوابش و یه بار هم شب قبل خواب فقط به یه شرطی شب ها : تا میشه قبل از کلافه شدن بچه لفتش بدید و معطلش کنید بهش بگید صبر کن تا بیام . پیش پدرش بخوابه براش قصه بگه و سرگرمش کنه تا شما برید پیشش و عصر ها هم باید سرگرمش کنید تا یادش بره شیر میخواسته دو ماه تدریجی طول میکشه تا از شیر بگیرید منم الان تو پروسه ش هستم یک ماه و یک هفته اش گذشته و الان خدا رو شکر گوش شیطون کرررررر خیلی کمتر شده ....
🌼🌻🌹🌹🌹🌹🌹🌻🌼
دکترش گفت که اگر تو این دوماه نشد نگران نباش دو ماه دیگه هم صبر می کنیم.... اگر کسی بهت گفت بچه خنگ میشه باید سر دو سالگی گرفته بشه گوش نده و بهشون بگو بچه تو این دو سال که شیر خورده خنگ نشده تو این دو سه ماه میخواد خنگ بشه؟؟؟؟؟!!!!!
🌻🌻🌻🌻🌻
باید به تدریج و به آرامی و با اعصاب آروم بگیرید...
🌻🌻🌻🌻
و اینکه تا جایی که میتونی سوره معارج رو بخونید جزء ۲۹ قرآن ه باعث میشه راحت تر از شیر بگیرید.🌹🌹🌹
🌻🌻🌻🌻🌻🌻

سلام اگه غذا بخوره اینجور نمیاد سراغ شیر...اول اینکه نباید یهویی و عجله ای بگیری از شیر چون بچه دچار سردرگمی و استرس میشه.ودوم اینکه اول ی سینتو ازش بگیر سوم روزها با خوراکی و بازی و مهمونی واینور اونور و مغزها سرگرم کن و شبها بهش شیر بده.ودر نهایت سینه بعدی.البته میتونی ی چسب زخم یا چسب برق بزنی روی نوک سینه که نیاد سراغشون.

فقط راهش صبر زرد بچم اینقدر خیره بود هر چی میزدم به سینم میخورد اخرش رفتم دکتر بهم گفت اینو بزنم