۶ پاسخ

دخترمنم همینطوریه خیلی اب میخوره طبیعیه دیگه

خدا رو شکر که آب میخوره و جیش میکنه.این یعنی بدنش داره سم زدایی میشه و کلیه هاش درست کار میکنه.۵ بار که خیلی طبیعیه

عزیزم اب خیلی خوبه هرچقدر که میخواد بهش
اب بده چون هوا گرمه زود تشنه میشن من به دختر شربت ابلیمو درست میکنم میخوره توش تخم شربتی و خاکشیر هم میریزم دوست داره

سلام عزیزم بزار اب بخوره برا کلیه هاش خوبه بعدش هوا گرمه بیشتر بچه احساس تشنگی میکنه تا گرسنگی دختر منم هرلقمه بلند میشه میگه آب

سلام دخترمنم عاشق ابه کلا یک مای بی بی تاصبح جواب نمیده چون هواخیلی گرمه بخاطرهمین اب میخورن اشکالی نداره داخل اب عرق بهاربریز تاتشنگیش برطرف بشه

سلام اب که بخوره خیلی خوبه هم برای رشدش خوبه هوا گرمه تشنشه دیگه حتما