۴۰ پاسخ

مگه مجبوری بچه طفلی رو شیشه ای کنی
شیرخشکم ک میگن بچه رو عصبی میکنه
شیشه شیرم ک خوب نیست عادت کنه بعدها باعث میشه دیگه سینتو نگیره
سعی کن اگ شیرت کم میاد مایعات از لبنیات اب و میوه جات مصرف کنی ک ب شیرت افزایش پیدا کنه
خرما فوق العادست

سلام عزیزم. اگه اصرار داری که شیرخشک بهش بدی باید با قطره چکون یا سرنگ بدی که با قطره چکون کنترلش بهتره اخه با سرنگ یهو میریزه. تو سینتو بزار تو دهنش بعد از گوشه سینت با قطره چکون بریر تو دهنش

بچه تاقبل ۶ماه فقط شیر مادرو بخوره چرا میخواهید به زور شیشه وپستونک بهش بدید بعدشم پستونک برای لثه نوزاد خوب نیست همون بهتر که بچه نمیگیره

سلام
منم همینطور بودم بچم پستونک نمیگرفت تو بیمارستان ک بودم پرستار گفت یکم شیر خودت رو بدوش سر پستونک رو شیری کن بزار دهنش کم کم میگیره من اینطوری کردم گرفت ولی شیشه شیرو از اول گرفت البته من شیر خودمو با شیشه بهش میدم بعضی وقتا ک میرم دانشگاه

اگه شیرت کافیه چرا شیر خشک میخای بدی
بعدش هم اگه نیاز داره واقعا با سرنگ یا قطره چکان بهش بده مثل دارو

منم بچم سیر نمیشه شیشه نمیگیره شیرخشک داخل سرنگ میکنم کنار سینم بهش میدم

وای نده منم مثل تو دادم حالا دارم جورشو میکشم دیگه دهن نمیزنه سینه تو واسه من هم اینجوری کردممم الان خیلی کم میگیره پشیمون میشییی😔😔

اگه شیرت کافیه به زور بهش شیرخشک نده. ولی اگه کافی نیست شیشه شیر اونت و پستونک سلیکونی بگیری حتما میگیره. چون خییییلی نرم هستن

باید پستونکـ از اول میدادی الان هرچقدر بدی نمیگیره مجبور نیستی که شیر خودت بده بسه بچه بیچاره انقدر استفراغ میکنه حالش بد میشه

سلام گلم با سرنگ بهش بده تنها راهشه چون ب سینت عادت داره شیشه نمیگیره

وای کاش بچه منم چندشش میشد هم از شیشه هم پستانک از هر دو متنفرم مجبورم ولی

یک روشی هم ک دکتر به من معرفی کرد این بود
سینه رو داخل دهن بچه میذاری و تو شیشه شیر خشک درست میکنی یکسری شلنگ های خیلی ریز هست ب اسم سوند معده کوچکترین سایزش رو از کنار لبش وارد میکنی با میک زدن سینه شیرم تو دهن بچهذمیره

بهتر که نمی گیره من مجبور بودم جفتشو بدم خیلی ناراحتم ولی مجبور بودم

چه بهتر شیر خودتو بده چه کاریه شیشه بدی ببین با شیر خودت وزن میگیره اگه وزن میگیره که نمیخواد شیشه بدی اگه مجبور شدی نهایت با سرنگ یا قطرهچکون بده

حتی اگ‌نمیگیره همینجور بزارش رو سینه ات تا بوبدنت حس کنه بعد. میگیره

اول سینه خودتو بذار دهنش یکم که مکید بعدش دربیارش و شیشه را بهش بده.من اینکارو کردم جواب داد☺

وقتي شير داري چرا شير خشك ب نظرم نده چون بچه من شير خشك ميخوره واقعا خيلي بده از اتاق ك ميارمش بيرون سرما ميخوره خيلي ضعيفه😭

معلومه بچه زرنگیه میدونه شیر مامانش مقوی ترِ، اتفاقا پسر منم اصلا پستونک نگرفت

سلام من شیرخشک رو با سوند معده بهش میدم

پسر منم همینطور بود بهش ندادم دیگه فقط به شیرت برس

شیشه عین سینه مادر سری هاش امتحان کن شاید گرفت من البته از اول دوتاش بهش میدادم

سلام عزیزم اگرمیخوای بهش شیرخشک بدی یاقطره چکون یاباسرنگ یاازمدل شیشه هایی که سه سوراخ داره بده که بعداسینتوول نکنه ،من که ازهمون موقعی که توی بیمارستان بودم شیرنداشتم بهش شیشه دادم الان هم شیرخشک باشیشه وهم سینه خودم رامی دم بیشترسینه خودم رامیدم

با قاشق میتونی بهش بدی یا قطره چکان

نوع سر شیشه رو عوض کن و بزار گرسنه بشه حسابی تا بخوره طعمشو بفهمه دیگه ول نمیکنه

سلام منم ب پسرم شیره خشک دادم کمکی چون وزنش کم بود الان خیلی بشیمونم چون شیره خودمو زیاد نمیخوره تا سینمومیزارم دهنش کلی جیغ میزنه ولی شیشه شیرو میبینه خوشحال میشه وهمه ی شیرخشکو میخوره

سلام عزیزم میتونی از این شیشه شیر مارک چیکو و اونت بگیری که هم ضد نفخه هم شبیه به سینه مادره

ازاین شیشه های سرلاک خوری بگیر سرش قاشق داره.بچه قاشق ومک میزنه قطره قطره شیرمیادتوقاشق

ازاین شیشه هابگیر که سرش قاشق داره

خوش ب حالت من از خدامه که بچم سینه مو بگیره ولی برعکس سینه منو نمیگیره ولی شیشه شیر میگیره

پسر منم همینطوری بود پستونکو الانم نمیگیره ولی شیشه شیر ک شیر خودمو میدوشیدم میخورد ولی شیر خشک نمیگرفت چندباری امتحان کردم کم کم بدی عادت نمیکنه

یه سر شیرایی هس سوراخش شبیه سینه مادر ازش شیر میاد فرمش هم شبیه سینه مادره بدوش بریز تو اون میخوره

بچت وزن نمیگیره؟ تولد چه قد بود الآن یه ماهگی چه قدره؟

خودت دوست داری شیر خشک بدی؟اخه حیف نیست؟

دختر منم همین طوری
بعضی از بچه ها این شکلین
نگران نباش سینه خودت بده تغذیه کنه چاره ای نیست

من با قاشق میدم

مگه شیر نداری؟دلیلش چیه که شیر خشک میدی؟

سلام شیرت کافی نیست برای بچت؟

عزیزم منم اصلا پستونک و شیشه تاحالا ب بچم نداده بودم الان ۵ ونیم ماهشه گفتم کنار شیرم بهش شیر خشک هم بدم ک بار اول براش شیر خشک درست کردم اصلا نگرفت بعد امتحانی اب ریختم توشیشش خودش شیشه رو گرفت دستش همه ابو قشنگ خورد هنوزم شیر خشک درست میکنم نمیخوره چون از طعمش ب شدت بدش میاد حالا شما هم امتحان کن بعد معلوم میشه بلد نیست شیشه بخوره یا از طعم شیر خشکش بدش میاد یه بار اب بریز بده بهش مشخص میشه

شیرت خشه که نمیگیره بهش نده شیشه

سلام طبیعیه بخاطر اینکه نوک سینه نرم اما پستونک یا شیشه شیر پلاستیکه باید کم کم تلاش کنی تا عادت کنه میتونی یکم اب قند بزنی به نوک شیشه تا عادت کنه