۹ پاسخ

چرک نکرده چشمش قی داره.با چای خیلی کمرنگ و تازه دم ولی سرد و پنبه چشمشو شست و شو بده عالیه

عزیزم دختر منم اینطوری بود.همین داروهارو دکتر داد اثر نکرد.پیش ی دکتر دیگه رفتم قطره کلرومنفیکل داد هرهشت ساعت یک قطره به هرچشم ریختم خوب شد.و پاف سدیم کلراید داد ک هر6 ساعت ی پاف تو هرسوراخ بینی بزنم.قطره شو نداد گفت بریزی برمیگرده از مجرای بینی و اثر نداره.واقع انم همون شدو خوب شد.شمام اینکارو کن حتما خوب میشه.و یک نکته خیلی خیلی مهم اینکه حتما باید گوشه داخلیه چشمشو ماساژ بدی.چون گرفتگی داره ک چرک میکنه.هروز چن دیقه وقت بزارو خوب ماساژ بوه ازوناهم استفاده کن ظرف مدت چن روز خوب میشه.

سلام.شستشو با چای تازه دم.قطره سولفاستامید ده درصد و پماد اریترومایسین

من هم پسرم همنجوری شود ولی از سینم رو‌ش شیر میریزم هرروز صبح روش میریختم ازسینم خوب شود نه دکتربردم نه چیزی دهنی چشمش کوچیک ماسجش بده از بینیش هم بکشش خوب میشه

عزیزم چند قطره از شیرت رو بریز داخلش روزی سبار با چایی دو ساعت بعدش پاکش کن با پنبه همین خوبش میکنه نگران نباش

سلام عزیزم باچایی تازه دم چشمش وبشورفقط توچایی چیزایی مثل حل واینانباشه پنبه روبزن توچایی وچشمش بشوراگه توچشمش هم بره هیچ ایرادی نداره روزی چندباراین کاروانجام بده من جواب گرفتم

پسرمنم اینطور بود.با چای تازه دم روزی سه چهار بار شستم خوب شد

میشه توضبح بدی ینی چی ؟ اولین باره میشنوم چرک میکنه ینی چی ؟

گوشه چشمش و ماساژ بده
توی بینیش قطره سدیم کلراید ۶۵درصد بریز چون بعضی مواقع گرفتگی بینی باعث قی افتادن چشم میشه و آب میاد از چشم دختر منم اینجور بود و همین قطره هایی که شما دارید رو دکتر داد اثر نکرد تا اینکه بینیش رو با این قطره شستشو دادم شبها موقع خواب چند قطره تو هردو سوراخ بینیش می ریختم و پماد اریترومایسین تو چشمش و صبح هم که بیدار میشد قطره می ریختم تو بینیش تو یک هفته خوب خوب شد