۱ پاسخ

اره گلم احتمالش وجود داره حتما با دکتر مشورت کنه که موقع زایمان بامشکل مواجه نشی...

سوال های مرتبط

مامان نی نی مامان نی نی روزهای ابتدایی تولد
مامان ریحانه مامان ریحانه هفته سی‌وهشتم بارداری
مامان مهراب مامان مهراب روزهای ابتدایی تولد
خب حالا من توضیح بدم چسبندگی رو .شما هر چی تعداد سزاریناتون و عملای شکمیتون بالا بره احتمال چسبندگی رو دارید ولی هرچی تعداد عمل های شکمی و سزارین بالاتر بره چسبندگی خیلی بیشتر میشه .چسبندگی زیاد یه وقتایی هست حتی به روده شما هم سرایت میکنه و روده هاتونم بهم می‌چسبه و زمان عملتون بالاتر میره .حالا چسبندگی هارو با قیچی باز میکنن و حتی ممکنه خونریزی هم تو بعضی موارد بده و کار رو سخت‌تر بکنه برای جراح .و حتی یه مثال میزنم بهتر متوجه بشید یه خانومی بود دهمین بچش رو میخواست سزارین بیاره .۷تا بچه طبیعی و ۳تای بعدی سزارین و آخر عمل دیدیم رحم داغون شده و باید در میاواردیمش. ولی چسبندگی باعث این نمیشه که دکتر رحم رو در بیاره .مگر تو اینجور موارد که واقعا حاملگی های زیاد و چسبندگی زیاد باعث بشه دکتر چاره ای جز دراواردن رحم نداشته باشه .چون ممکنه به خونریزی زیاد بیوفتید و ...و اینکه دکتر بهتون توضیح میده که بعد زایمانتون چه کارهایی بکنید و چه حرکاتی انجام بدید که اگر میخواید زایمان بعدی داشته باشید کمتر دچار چسبندگی بشید .و اینکه میگید گن لاغری و ازینجور چیزها من نشنیدم از هیچ دکتری که بگه این ها باعث چسبندگی میشه.و اینکه گفتید حتما دکتر کاری میکنه تو عمل که چسبندگی پیش میاد و هیچ ربطی به دکتر نداره .چون دکترتون انقدر تجربه داره که هرکاری انجام بده که شما مشکلی براتون پیش نیاد
مامان اروین 👶🏻 مامان اروین 👶🏻 هفته سی‌وچهارم بارداری