غذای مفید برا بچه های لاغرو ضعیف چیه؟

۴ پاسخ

بهش ماست و پونه بده اشتها رو زیاد میکنه.توی سوپش خامه بریز.بادوم سفید و رنده شده هم توی شیر بریز بده بخوره.براش قلم و دم گوسفند رو بزار خوب بپزه هر وقت گرسنه اش شد بخوره چون بچه ها در طول روز شیر میخورن نمیتونن مثل ما باشن.توی آب قلم هم یه سیب زمینی کوچیک و یه قاشق برنج بریز بزار خوب بپزه یکم شفته باشه مقویه.سیب زمینی رو آب پز کن بعد رنده کن و با یکم کره تفت بده بعد توپ کوچولو درست کن بهش بده بخوره

عصاره قلم رو بگیر تو همه غذا هایی که واسش درست میکنی بریز از میوه هم غافل نشو تخم بلدرچین هم خوبه.وقتی میخوای مرغ بپزی گوشت ران رو بده بخوره

حتما شیره ی گوشت گوسفند بهش بده.ماهیچه بهش بده.

اب قلم ..بریز تو سوپ...تخم مرغ ..سیب زمینی ابپز ...کته با ماست ...سرلاک