۹ پاسخ

شیر خشک آپتامیل حاوی نوکئوتیدها، پره بیوتیک های Fos & Gos، اسید های چرب AA & DHA بوده و فاقد گلوتن است. به لحاظ غذایی متناسب با ترکیب پره بیوتیکهای GOS/FOS است، عنصر سازنده خاص مشابه با آنهایی که در طبیعت یافت می شود. همچنین حاوی نوکلئوتیدها، آنتی اکسیدانها و اسیدهای چرب غیر اشباع بلند زنجیره (LCPها) می باشد. از آنجایی که کودکان قادر به تولید LCP کافی برای نیازهای روزانه خود نیستند، آپتامیل ما را مطمئن می کند کودکانی که از تغذیه با شیشه استفاده می کنند، چیزی را از دست نمی دهند.

بیومیل پلاس جهت مواردی که کودک با فقدان کامل یا عدم کفایت شیر مادر روبروست تهیه شده است. بیومیل پلاس از شیر تازه گاو تولید شده و شامل تمامی مواد ضروری جهت تامین نیازهای شیرخوار شامل انرژی، انواع پروتئین و کربوهیدرات، اسیدهای چـرب ضروری، مـواد مغذی نیمه ضروری، مواد معدنی، ویتامین ها و دیگر مواد غذایی می باشد.
با بکارگیری اسیدهای چرب DHA و AA، پری بیوتیک ها و نوکلئوتیدها فرمولاسیون این محصول در رده پیشرفته قرار می گیرد که به تقویت سیستم ایمنی نوزاد کمک می نماید.

برای تولید این محصول دقیقاً به روش تولید بیومیل عمل می شود و حفظ کیفیت پروتئین ها و ویتامین ها از اولویت تولید این محصول می باشد.
حاوی اسیدهای چرب DHA ، AA با نسبت مناسب که در شیر مادر وجود داشته و به تکامل سیستم بینایی و توسعه شبکه مغزی نوزاد کمک می کند و قدرت حل مسئله را در آینده افزایش می دهد.
حاوی پرو بیوتیک های GOS و FOS جهت بهبود انتقال مواد در روده، تنظیم دفعات و سهولت دفع مدفوع و مقابله در برابر یبوست و اسهال، افزایش محافظت در برابر عفونت ها و آلرژی ها و در نهایت بهبود سیستم ایمنی نوزاد و کودک می باشد.

سلام آپتامیل بهتره

ببرش دکتر خودش بهت میگه چه شیرخشکی باید بخوره من پسرم تا ۴ ماه شیر منو میخورد دیگه نتونستم بهش شیر بدم بردم دکتر براش نان نوشت .خیلی خوب بود یبوستم نمیگرفت

سلام من همه رو امتحان کردم اپتامیل بهتره از بقیس ... بستگی داره نی نی باهاش سازگار باشه یا نه مثلا اسهال نگیره دل درد نگیره یا شاید اصلا دوستش نداشته باشه مزشو

بستگی به بچتون داره مسگن اپتامیل مناسب تره ولی مثلا پسر من با اپتامیل اسهال شد وزنم نگرفت ولی بیومیل هم وزن گیری خوبی داشت هم با اشتها خورد هم اسهالش از بین رفت

من اپتامیل میدم عالیه

بیومیل پلاس عالیه واقعا

والا من همه نوع شیرخشکی بهش دادم اما فایده ای نداشت اول نان گرفتم بعدش گیگوز گرفتم بعدش بیومیل گرفتم بعدش آپتامیل گرفتم اصلا فایده ای نداشت اما بیومیل که بهش دادم دوهفته ۵۰۰ گرم وزن گرفت بعدش دوباره وزن گیریش متوقف شد الان که بردمش دکتر دکترگفت شیر اسب بهش بده وبعدازیک هفته اگرخوبش بودکه ادامه بده اگرنه که شیر آپتامیل یل بیومیل براش بگیر حالاموندم کدوم بهتره

دکترمیگه شیرخشکاهمشون مثل همن ولی بعضیاش برای رفلاکس خوبه بعصی برای یبوست بعضی برای نفخ باتوجه به شرایط بچه انتخاب میشه