۸ پاسخ

سلام نی نی من پسره همه ی این چیزارودارم وویارم به گوجه سبز ولواشک وچیزای شورمثل اجیل وپفک وخیارشور وبود اصلاازشیرینی بدم میومد وقتی به شیرینی وشکلات نگامیکردم حالم بدمیشد

سلام .ویار هر کسی یجوره.من سر پسر اول چیزای شیرینو دوس نداشتم،ولی الآن ک پسر دومه چیزای شیرینو بهتر دوست دارم.بنظرم بستگی ب سیستم بدن داره.من شدیدا افت فشار دارم واسه همین سیستم بدنم میطلبه ک چیزای شیرین بیشتر بخورم

چند نشانه ی داشتن جنین پسر:
رنگ تیره ادرار
خشکی پوست
زدن جوش و اکنه اطراف باسن ،ران ،لگن
داغ شدن کف پا

من که همش چیزای ترش میخوردم همون اولم هوس گوجه سبز کردم ولی نبود که بخورم ترشیشو خوردم هنوزم چیزای ترش میخورم.اگه میخوای نشانه های دقیق پسر داشتن رو بدونی نرم افزار ریحانه بهشتی رو از بازار بگیر.

بچه‌من چی مبخوام بیارم شور و شیرین و باهم میخورم اصلا هم حالم بد نمیشه😅😅😅از کجا بفهمم؟؟

به چیزای ترش ازلواشک بگیرتامیوه های ترش🤤🤤🤤

سلام عزیزم من تو هردوتا پسرم به بوی همسرم و ادکلن هایی که میزد ویار دارم

من قبل حاملگی عشق شکلات بودم برای خودم نوت گندها گرفتم ولی بعد فهمیدم حاملم از 8هفتگی به شدت از هر نوع شیرینی شکلات بدم میومد میدیدم تهوع بهم دست میداد، حتی عسل شربت نمیتونستم بخورم فقط لواشک و گوجه سبز قره قروت و چیزای ترش دلم میخواست، من هنوزم 5ماهمه شیرینی نمیخورم. ولی دوستم از 6ماهگی ویارش تغییر کرد بیشتر شیرینی میخورد بچشم پسره، جاریم همش دسر و شیرینی هوس میکرد بچشم پسر بود