۵ پاسخ

سلام باد مستقیم کولر واسه بچها خوب نیست باعث سرماخوردگی وعفونت میشه

ویتامینی که بهداشت میده یه روز اد بده یه روز مولتی من دخترم عرق میکرد بهداشت گفت هر کدومو یک در میان بده خوب میشه همینطورم شد

حرارت سر مغمولا تا حدی طبیعی چون ملاج بازه.یه ازمایش کم خونی ازش بگیر.پسرمنم سرش داغه همیشه پرسیدم گفتن مشکلی نداره فقط یه کمی کم خونیه.و یبوستم داره که این دو عامل باعث داغی سرشه

داغ بودن و عرق کردن سربچه هاطبیعیه.اغلب بچه ها اینجورن.بخصوص موقع خواب وشیرخوردن.

مستقیم نمیزارم من خودم بزرگم مریض شدم جلو کولر اینا که نازکند نمیزارم سرما خوردن