۸ پاسخ

من ۵۵کیلم بودم ۲۵کیلو اضاف کردم شدم ۸۰کیلو دیگه داشتم منفجر میشدم ،،،تا الان هم ۱۸کیلو کم کردم الام ۶۲کیلو ام

منه بدبخت توو بارداری 10 کیلو کم کردم الانم که شیر میدم خیلی لاغر شدم😢😢😢

منم ۵۳ بودم کلا ۸ کیلو اضافه کردم تو شیردهی برگشتم به همون ۵۳ تازه صورتم خیلی لاغر شده منم هر کار میکنم چاق نمیشه تازه سینه هامم شل شده😭😭😭

سلام عزیز من 50گیلو بودم توی بارداری 62شدم الانم نمیدونم خخخ تپلی شدم البته بعد شیردهی به پسرم باشگاه میرم دوباره لاغر شم

من 46کیلو بودم 20کیلو اضافه کردم بعد از زایمان برگشتم به همون 46هرکارم میکنم چون شیر میدم چاق تر نمیشم

من ۲۴کیلو اضافه وزن داشتم تو بارداری با وزن ۵۳ باردار شدم و الانه که شیر میدم همون وزن قبل بارداری رو دارم

من اولش 61 بودم اخرش 68 کیلو
الان 64 کیلو چون شیر خشکی شد

من قبل بارداری 60کیلو بودم 13کیلو اضافه کردم شدم 73 .الانم یکساله شیر میدم همون 73 کیلو ام.