۷ پاسخ

واسه اینکه آروغ بچه رو خوب نمیگیری بچه تو خواب ناآرام میشه چشماش بستس ولی همش غرمیزنه اگه آروغش روخوب نگیری باعث دل درد میشه.پسر بچه ها چون نفخشون نسبت به دخترا زیاده حتماباید اروغشون گرفته بشه

زور زدن تو خواب درحدی که بچه قرمز بشه رنگ صورتش علائم کولیک میتونه باشه که باید ببری دکتر بهتون قطره میده تا۱حدی میتونه مفید باشه ولی درکل کولیک تا۳یاشایدم بعضی بچه ها تا۴،۵ماهگی دارن بعد خوب میشن...نگران نباشید اگه میخواین کمک کنید بچه زودتر باد معدشو خالی کنه زور نزنه پاهاشو سمت شکمش ورزش بدین کمک میکنید زودتر باد شکمش بیاد بهتر بشه...بچه ی من ۳ماهشه داره میره تو۴ماه ولی خوب شده خداروشکر زیاد طولانی نبود کولیکش...

نفخ معده داره الان پسر منم همینجوریه تو خواب هی زور میزنه غر میزنه

ختنه کردین ؟پسره من شبا جیغ میزد زور میداد نمیتونست دستشویی کوچیک کنه چون جلوش سوزنی بود ختنه کردم دگ زور نزد واسه دستشویی کوچیکش

شاید هنوز گرسنه باشه، یا ممکنه دل پیچه داشته باشه، یا اینکه دلش میخواد دستش رو برای خوابوندن بپیچونی وقنداق کنی. پیشنهاد میکنم قطره دل پیچه رو بهش بدی

یا دل درده پدی لاکت بدین .یا اینکه به احتمال زیاد بعد شیر آروغ رو خوب نمیگیرین و اگه میگیرین یه ۱۰ دقیقه بچه رو بصورت عمودی تو بغلتون بگیرین تا هم هرچی آروغ مونده بزنه هم شیرش پایین بره از معده بازگشت نخوره که بچه تو خواب ناله کنه.دختر من همین علائم رو داشت که شما میگین

نفغ پسرا ازدخترا بیشتر توخوردنتون خیلی باید رعایت کنید