11نکته مفید برای ترشحات روزانه بانوان

⭕️۱. واژن برای تمیز کردن خودش، این ترشحات را تولید می‌کند.
این ترشحات برای پاک شدن واژن از باکتری، آب اضافه و حتی سلول‌های دیواره واژن تولید می‌شوند.
⭕️۲. ترشحات واژن در چرخه قاعدگی تغییر می‌کند.
⭕️۳. تغییر ترشحات واژنی بدون دلیل نیست.
⭕️۴. میزان متوسط ترشحات واژنی در طول روز، ۴ میلی‌لیتر است.
⭕️۵. ترشحات قهوه‌ای رنگ عموماً خونی است که به هر دلیلی از رحم یا واژن ترشح شده و برای مدتی در آنجا باقی مانده است.
⭕️۶. قبل از #بلوغ هم ممکن است ترشح داشته باشید.
⭕️۷. زمان ترشح و نوع آن در افراد مختلف، متفاوت است.

⭕️۸. ترشحات بعد از فعالیت‌های بدنی تغییر می‌کنند.

ترشح مایع رقیق و روان بعد از ورزش و فعالیت‌های بدنی، کاملاً نرمال است.

⭕️۹. سبک زندگی و عادات روزمره شما تأثیر مستقیم بر روی ترشحات شما دارد.

⭕️۱۰. اگر مشکلی داشته باشید، از نوع ترشحات متوجه آن خواهید شد.
در صورت خارش، ترشحات بدبو و یا پنیری شکل و بیشتر از حد نرمال، به متخصص زنان مراجعه کنید. اینها علائم التهاب واژینال بوده و ممکن است به درد و خارش‌های شدیدتری منتهی شوند.

⭕️۱۱. ترشحات نرمال واژنی احتیاجی به معالجه ندارند.
بعضی از #زنان سعی می‌کنند تا با شستشوی واژن‌شان با سرکه، این ترشحات طبیعی را از بین ببرند. در صورتی‌که به نقل از سازمان بهداشت #آمریکا، شستشوی واژن باعث از بین رفتن #باکتری‌های مفیدی می‌شود که در جلوگیری از #عفونت‌های واژنی، بسیار مؤثرند

۱ پاسخ

ممنون از اطلاعاتتون