۸ پاسخ

معمولا از ۵ ماهگی به بعد کنجکاوتر میشن و باید تو کالسکه باشن و تا زمانی که درست بتونن راه برن.

سلام من از دو ماهگی گذاشتم خیلی هم ارومه

من پسرمو ازدوماهگی گذاشتم بستگی به کالسکه داره هرکجام برم میزارم توماشین میبرمش کالسکه نباشه نمیتونم جایی برم اصلا.

مبارکش باشه...؟؟؟

به شکل کالسکه ربط داره، بعضی از کالسکه ها برای خوابیدن مناسب تره و بعضی هاشون حالت نشسته نیازه.، پتو و ملحفه مناسب کف کالسکه بگذارین.. مبارکش باشه

من از 4ماهگی گذاشتم چیزیش نمیشه

سلام من از دو ماهگی گذاشتم اما حالت دراز کش از پنج ماهگی هم یه حالت نیمه نشسته بعد یه پتو نازکم گذاشتم پشتش

من از دو ماهگی بیرون بردم البته امروز بردم هم دوباره ولی زمین ها صاف نیست خیلی نگران شدم به سرش فشار بیاد گفتم بیش دکترش برم بپرسم