سلام علایم رفلاکس چیه

۸ پاسخ

سلام اینو بخون

سلام،وزن بچه اضافه نمیشه ، سکسکه، خس خس ،بالا آوردن شیر،انگار تو دهن بچه یه چیزی هست که داره میجوه ،تو خواب یهو جیغ میزنه

علایم رفلاکس اشکاروعکس بعدعلایم رفلاکس پنهان👇👇👇👇👇

من دخترم وزنش خوبه هرماه اضافه میشه شیر خوردنش هم خوبه ولی بالا میاره و سکسکه هم داره بعضی وقتها

خب پسرمنم همینجوره دکتر گفت چون خوب وزن اضاف میکنه پس رفلاکسش حادنیست

پسرم من داره رفلاکس وزن نمیگیره شیر نمیتونه بخوره همش داره چشماش میماله وبینیش کیپ میشه شب ها خیلی اذیت میکنه خواب نداره رفلاکس پنهان داره بالا نمیاره ولی ترش میکنه معده اش نمیتونه شیر بخوره تا کی رفلاکس خوب میشه ؟

سکسه و آب ازکناردهنش میاد بالا اوردن تو دهنش انگار چیزی بدمزه هست که شیری ک خورده برگشته. خس خس

اینو بخونید امیدوارم بدردتون بخوره