چه جوری بچه رو از پوشک بگیرم

۵ پاسخ

سلام عزیزم
هفته ی اول یک ربع به یک ربع ببرش تا دوساعت بشه
هفته دوم 4الی6ساعت بازش بزار و بیست دقیقه یا نیم ساعت به نیم ساعت ببرش دستشویی
وهفته سوم یه نصفه روز بازش بزار
واگر بعضی مواقع نیومد دستشویی بخش بگو عرشته مهربون اگر بری دستشویی یا اگر دستشوییت رو بگی یه هدیه برات جلو آینه دستشویی میزار براش خودتون زودتر و جوری که نفهمه شکلات یا بیسکویت ویا چیزی رو که دوست داره بزارید البته همیشه نه هر موقع مقاومت کرد و نیومد دستشویی

سلام برا از پوشک گرفتن اول دیگه پوشک نکنی و زود به زود ۱ساعت ونیم یک بار یا ۲ساعتی یکبار خودت منظم ببری دستشویی و تشویقش کنی بگی آفرین تو دیگه نی نی نیستی پوشک بشی داری بزرگ میشی و موقع جیش بهش بگی افرین خودتو کنترل کن تو میتونی و تشویق واینکه عصر به بعد وشب ها اصلاد سردیجات مثل دوغ و ماست و این چیزا بهش ندی و شبا قبل خواب و ساعت۴دم صبح و صبح زود ساعت۸ تند تند ببری دستشویی
دیگه کم کم بدنش عادت میکنه و خودشو کنترل میکنه

سلام هرلحظه بهش بگووببرش دستشویی کم کم عادت میکنه وازپوشک گرفته میشه اولش سخته ولی دیگه خودش میگه من دخترم را2سالگی همینجور ازپوشک گرفتم

بچه ات رو هر نيم ساعت يا چهل دقيقه يكبار ببر دستشويي و بايد بهش بگي من و بابات و...ميريم دستشويي تو هم بزرگ شدي بايد بري دستشويي.شبا هم هر دو ساعت پاش كن ببرش دستشويي تا عادت كنه

چند سالشه عزیزم