۸ پاسخ

سلام چند روز اول باید کمی غلیظ تر از شیر مادر باشه،توی کارت واکسن نوشته روز اول2الی 3 قاشق مرباخوری اونم یه وعده بعد کم کم هم وعده هاش هم تعداد قاشق ها زیاد میشه تا جایی که سیر بشه،دکتردختر من میگه روز اول یه قاشق مرباخوری،هم زیاد بهش دادی هم غلیظ گرفتی درضمن بعد ازسه چهار روز اول دوباره غلیظ ترش میکنی طوری که سف تربشه هماباید به راحتی ازقاشق بریزه دوباره بعد ازسه چهار روزه دیگه سفت ترش میکنی طوری که به راحتی از قاشق نریزه،امیدوارم موفق باشی.

سلام شاید خیلی بهش دادی امروز اندازه پنج قاشق چای خوری بیشتر نمیخواسته بهش بدی .بهش گریپ میکسچر یا عرق نعنا یا رازیانه دم کن بده تا دل دردش خوب بشه

سلام مامانا شما چقدر آرد برنج میریزین واسه دفعه اول

ارد برنج چقدر گذاشتی.

اب جوشیده شده و ارد برنج و ی ذره نصف قاشق چایی خوری شکر رو ب مدت ۱۵ دقیقه جوشوندم وقتی غلظ شد و توی ظرف دخخرم اندازه ی قاشق ریختم بعد ک فرنی ی کمی خنک شد شیر دوشیده شدمو بهش اضافه کردم

چطورباشیرخودت درس کردی

از کجا باید بفهمم ک کی سیر میشه اخ اصلا هرچقدر میدم دهنشو نمیبنده

سلام عزیزم روزاول ازدوسه قاشق شروع کن چون اگه زیادبخوره هم دل دردمیشه هم زودزده میشه ازغذا.خودتم غذای باددارنهور باعث دلدرد بچه میشه