۹ پاسخ

سلام گلم خیلی خوبه و دندونو سیاه نمیکنه ممنون میشم اگر مفید بودنو بدید در صورتی ک جد
واب خوب از پرسش سوالتون میگیرید

طولانی مدت رنگ دندون یه دره کدر میشه اما سیاه نمیشه بعد دادن دندونو با آب پاک کنین

بله عزیزم سیاه میکنه.چند بار رو ناخنمم افتاد قشنگ سیاه شد

دکتربرا پسرم تجویزکرده بهش میدم خوبه خداروشکر دندونم سیاه نمیکنه

سلام عزیزم
من یه ماه شده استفاده میکنم خوبه من راضی بودم ولی بازم محض احتیاط بعد دادن بش دهنشو تمیز کن

منم شنیدم ک خوبه و دندون سیاه میکنه.و بدمزه است

سلام عزیزم بله سیاه میکنه فقط شربت کیدی کر رو اونجور که دکتر میگفت سیاه نمیکنه

من اوایل خریدم یکم دادم احساس کردم کدر کرد رنگ دندون رو .طعمش هم خوب نبود نمیخورد بعد فروم گرفتم خیلی خوبه

مامانی منم میدم اما سیاه نمیکنه.