۷ پاسخ

مگه میشه ب بچه ی ماهه آب داد

آب زیاد بهش بده شکمش رو با روغن زیتون ماساژ بده کمی از روغن زیتون هم به مقعدش بزن اگه شیر خودتون رو بهش میدی میوه های مثل آلو بخور تا شکم نوزادتون روان بشه

آب قند یکم بهش بده

سلام به قول قدیمی ها عادیه میخواد گوشت بگیره نگران نباش دکتر پسرم میگفت تا یه هفته اشکال نداره حالا با دکتر خودش هم مشورت کن ببین چی میگه الان دکترها هر کدوم یه نظر میدن با هم موافق نیستن زیادد

منم دخترم 4روزبغضی وقتابیشترتایه هفته طبیعیه بهش آب ولرم بده بخوره تاثیرداره

عزیزم عادیه...نگران نباش تا ۱ هفته هم دستشویی نکنه مشکلی نداره نیکان هم ۵ روز مدفوع نکرد بعدش کرد نگران نباش

دختر 3 روز دسشویی نکرد بهم گفتن خاک شیر بده من دادم همون روزی که دادم شکمش کار کرد