۳۰ پاسخ

عزیزم ببلاک بهتره من به دخترمم ببلاک میدم

بستگی داره ک چی بهش بسازه

برا وزن نان عالی

عزیزم من نان میدم وزن پسرم زیاد شده

سلام عزیزم همه شیر خشک ها تقریبا یکی هستن فقط باید ببینی کدومشون بامعده نوزاد شما سازگاره ،من پنج تا شیر خشک عوض کردم تا اینکه بیومیل پلاس1برای دخترم افتاد هم چربی خوبی داره هم بالا نمیاره

سلام بیومیل پلاس۱میدم به پسرم خیلی خوبه

نان برای وزن گیری بهتره

نان بهتره من به پسرم میدم

من نان میدم راضیم هستم

بچم 19 روزشه چه شیری براش خوبه شماره چند

به هر بچه ای یه چیز می سازه ولی شیر نان سبکه برای وزن گیری هم خوبه

نان خوبتره با تروویتال

نان باعث یبوست نوزاد میشه. آپتامیل از همه بهتره

سلام وقتی که نوزاد متولد میشه میگن شیر خشک نان بهش بدین نان هم نفخ داره هم دیر هضم میشه آپتامیل برا وزن گیری عالیه برا شیر مادرهم نزدیکه زود هضم میشه من خودم تاالان نان وببلاکarمیدادم الان بجای ن ببلاک hrوببلاک arبایدبدم

من نان میدم خوب وزن نمیگیره

خانما‌ من‌ شیرخشک‌ ببلاک‌ میدادم‌ الان‌ یه‌ هفته‌ که‌ نان‌ میدم‌ ازدیروزه‌ اسهال‌ شوده‌ یه‌ روز تیره‌ رنگ‌ یه‌ روز‌ روشنه‌ چکارش‌ کنم‌ همون‌ ببلاک‌ بدم

من نان میدم.

دکتر بهش داده راهنمایی کرد من متوجه نشدم باید همه ی پودرو بریزم یا نصفش

سلام دوستان بچه ام اسهال گرفته طریقه درست کردن پودر نکسی پد چطوره

من نان میدم ولی پسرم یبوست گرفته حالا موندم اپتامیل بدم یا ببلاک

من دوتاشو امتحان کردم ببلاک بهتر بود نان هم بد نیس اما یبوست میاره من ب پسرم دادم یبوست گرف

اصلا شیر‌خشک‌نده بهش شیر خودت تقویت کن زودتر وزن‌میگیره

نان برای بعضی ازبچه هاحضمش سخته و یبوست میاره اما اگه به بچه ای بسازه وزن دهیش عالیه

نان... ببلاک یه شیر خشک معمولی وسبکه

ببلاک خیلی بهتره

ببلاک خوب نیس برا وزن گیری.نان رو نمیدونم

هیچ کدام سوپرامیل برا وزن گیری عالیه

هیچکدوووم سوپرامیل خوفه

نان برا وزن بهتره امروزبهداشت بودم پرسیدم

به نظر من که هردوتاشه چون من اول به پسرم نان میدادم ولی وقتی میخوردش خیلی دیر دیر پی پی میکرد واسه همین الان بهش ببلاک میدم هر دوتاش واسه وزن گیری خوب بودن