۵ پاسخ

ما خونه نداریم تو یه اتاق کوچیک خونه مادر شوهرم زندگی میکنیم ما چکار کنیم چاره ای نیست؟؟

بله حتی اگه تو خواب باشه و صدای نفسهاتونو بشنوه اثر خیییلی بدی روش میذاره

سلام بله عزیزم بهتر این کاردیگه انجام ندی برای انجام رابطه به یه اتاق دیگر برید که راحت باشید

نمیدونم تاثیر داره یا نه ولی من سعی میکنم دور از بچه باشیم حتما هم غسل میکنم بهش شیر میدم

گلم نمیخاد حتما بری یه اتاق دیگه من از لحاظ شرعی پرسیدم گفتن اگه یه پارچه نازک روی صورت بچه بکشی کافیه