۵ پاسخ

بله منم سم ماه و ی روز زایمان کردم پریود نشدم.بعضیا حتی بیشتر طول میکشه تا پریود شن.

سلام گلم. بعضی از مادرها بعداز زایمان پریود می شین. بعضی ها شش ماه بعد پریود میشن و بعضی هام تا پایان شیر دهی پریود نمیشن. اگر جلوگیری داری اصلا نگران نباش گلم. ولی خیلی مواظب باش ک زود باردار نشی دوباره.

سلام گلم نگران نباش بعضی خانوما تا زمانی ک شیر میدن پریود نمیشن.نترس منم الان ۷۰روزه زایمان کردم هنوز پریود نشدم.

عیب نداره همه مثل هم نیستن

سلام
من ۵ و نیم ماه بعد زایمان پریود شدم
پریود نشدنت مشکلی نیست عادیه
اما من شنیدم قرص شیردهی زیاد مطمئن نیست