مامان Luna🪽🌙 مامان Luna🪽🌙 ۸ ماهگی
لونا مرحله دوم پسرفت خواب رو داره الان
پسرفت خواب ۶ ماهگی
واااقعا واااقعا سخته
پیشاپیش روز همه مادرایی که دارن سختی میکشن مبارک
خسته نباشیم.

پسرفت خواب (sleep regression) چیه؟
پسرفت خواب یک دوره زمانی ، معمولاً حدود دو تا چهار هفته است ، که در آن کودک ، به طور ناگهانی برای خوابیدن دچار مشکل می‌شود یا در نیمه‌شب با گریه و نق نق کردن از خواب بیدار می‌شود. در حالی که قبل تر از این زمان خواب خوب و مناسب سنش داشته است.

چه چیزی باعث پسرفت خواب در نوزادان می‌شود؟
تعدادی از عوامل می‌تواند باعث ناراحتی کودک شود یا او را مضطرب یا بی قرار کند که منجر به پسرفت خواب شود، از جمله:
دوره‌های جهش رشد، که باعث گرسنگی بیشتر نوزادان می‌شود
درد دندان درآوردن
رسیدن به نقطه عطف رشدی جدید (مثلا غلت زدن ، نشستن ، راه رفتن)
‏تغییر در برنامه روزانه و روزمره، مانند شروع مهد یا تغییر مراقب کودک
مسافرت که به ناچار مستلزم خوابیدن در محیط جدید است
یک بیماری، مانند سرماخوردگی یا عفونت گوش

پسرفت خواب چقدر طول می‌کشد؟
پسرفت خواب نوزاد معمولاً حدود دو تا چهار هفته طول می‌کشد - زمانی که کودک شما به یک برنامه معمول یا نقطه عطف جدید عادت می‌کند یا از یک بیماری بهبود می‌یابد - اگرچه مدت زمان دقیق به علت آن بستگی دارد و می‌تواند از نوزادی به نوزاد دیگر متفاوت باشد.

علائم پسرفت خواب:
علائم پسرفت خواب می‌تواند بر اساس علت مشکلات خواب کودک شما متفاوت باشد. در اینجا چند نشانه وجود دارد که ممکن است کودک شما دچار پسرفت خواب شود:
شب‌ها بیشتر از قبل بیدار می‌شود
مشکل در به خواب رفتن هنگام خواب
افزایش نق زدن و بدخلقی
مقاومت ناگهانی در برابر چرت‌های روزانه
مامان زینب مامان زینب ۶ ماهگی
#تغذیه_کمکی

نحوه شروع غذای کمکی

. ( هفته اول ماه هفتم)

شروع غذای کمکی با #فِرِنی آرد برنج است که با یک قاشق مرباخوری یک‌بار در روز (ظهر) شروع شده و کم‌کم به مقدار و دفعات آن اضافه می‌شود، به‌طوری‌که روز دوم به دو قاشق مرباخوری (یک قاشق ظهر و یک قاشق عصر)، روز سوم به 4 قاشق مرباخوری، روز چهارم، 5 قاشق (صبح، ظهر، عصر و شب، هر بار یک قاشق)، روز پنجم 6 قاشق مرباخوری (صبح، ظهر، عصر و شب، هر بار دو قاشق) و روز ششم و هفتم حداکثر به 12 قاشق مرباخوری می‌رسد.

نکته: غذای کمکی حتماً بعد از شیر مادر داده شود.

. ( هفته دوم ماه هفتم)
در این هفته می‌توان #حریره بادام را به تغدیه کودک اضافه کرد. شروع آن مانند #فرنی از یک تا دو قاشق مرباخوری در روز تا روز ششم و هفتم، حداکثر به 12 قاشق برسد. فراموش نشود که در این هفته به‌جای فرنی، حریره بادام جایگزین می‌شود.

. (هفته سوم ماه هفتم)
در این هفته، پوره #سبزی‌ها مانند #سیب‌زمینی و #هویج داده می‌شود.

. ( هفته چهارم ماه هفتم)
می‌توان سوپ #گوشت را به برنامه کودک وارد کرد. سوپ گوشت در سه تا چهار نوبت در روز بعد از اینکه کودک شیر مادر خورد، به او داده می‌شود. تا پایان ماه هفتم غذاهای کمکی، یکی یکی داده می‌شود و از ماه هشتم می‌توانیم ترکیبی از غذاهای کمکی را در برنامه غذایی کودک وارد کرد.
دقت کنید غذای کودک را به هیچ وجه میکس نکنید و در شیشه نریزید . حتما با قاشق به کودک داده شود
مامان نفس مامان نفس ۷ ماهگی
مامان مغزِ گردو👧🏻 مامان مغزِ گردو👧🏻 ۷ ماهگی
این مطلب رو دیدم گفتم شاید به درد شماهم بخوره لیمومی از بدو تولد گویا دکتر تغذیه و‌مشاور داره😅
تغذیه در ۷ تا ۹ ماهگی

در این بازه زمانی، کودکان به‌تدریج به سمت خوردن ۳ وعده غذایی در روز می‌روند: صبحانه، ناهار و شام. به همین دلیل، باید طیف گسترده‌ای از غذاهای مختلف را در اختیارشان قرار دهید تا انرژی و مواد مغذی کافی مثل آهن را داشته باشند.

نوزادان نیازی به نمک یا شکر افزوده‌شده به غذا ندارند، چه‌بسا غذای شور برای کلیه‌ها خوب نیست و شکر هم می‌تواند باعث پوسیدگی دندان‌شان شود. در نظر داشته باشید که اوایل ممکن است ۱۰ها بار طول بکشد که کودک به یک غذا، طعم یا بافت جدید عادت کند.

جدا از این، روزهایی خواهد بود که آن‌ها غذای بیش‌تری می‌خورند و روزهایی هم کم‌تر. مهم این است که نگران نباشید و بدانید که این موضوع کاملاً طبیعی است. یک نکته دیگر هم این است که نوزادان تا قبل از ۱۲ ماهگی به میان‌وعده نیاز ندارند.

اگر فکر می‌کنید که فرزندتان بین وعده‌های غذایی اصلی گرسنه می‌شود، می‌توانید به آن‌ها شیر اضافی بدهید.
مامان کیان مامان کیان ۶ ماهگی
عوارض مصرف بیش از نیاز داروهای ضد رفلاکس:
❌️کاهش جذب کلسیم شیر
❌️کمبود منیزیم
❌️کمبود ویتامین B12
❌️افزایش عفونت های گوارشی
❌️افزایش اگزما

بهترین راه کنترل رفلاکس
♦️ رعایت رژیم غذایی مادر و کودک
♦️ آروغ گرفتن نوزاد به روی شکم
♦️افزایش تعداد دفعات و کاهش حجم غذاها
♦️مصرف مکمل پروبیوتیک مناسب با نیاز نوزاد
♦️استفاده از داروهای ضد نفخ
♦️استفاده از غذاهای پر مایه یا غلیظ کننده شیر به توصیه یک متخصص تغذیه می‌باشد.

🔮امپرازول اسیدیته معده را کاهش می‌دهد، نه تعداد دفعات رفلاکس را.
به علاوه، محتویات معده نوزادان شیرخواره در طول بخش بیشتری از روز، غیر اسیدی است.
📌امپرازول برای درمان علائم کج خلقی موثر نمی‌باشد.
📌📌 مادران مطمئن باشند که این وضعیت در اغلب موارد، خود به خود و بدون دارو حل میشود، معمولا زمانی که کودکان شروع به ایستادن کرده یا غذاخور می‌شوند. پس لطفا اصرار به مصرف دارو برای نوزاد نداشته باشید.

👩‍⚕ @midwifemahbob 🌱
مامان Luna🪽🌙 مامان Luna🪽🌙 ۸ ماهگی
آیا میدانستید
تلویزیون و هر مانیتوری باعث بروز تشنج در نوزادان میشه
علاوه بر ADHD و بیش فعالی
عدم تمرکز
دیر صحبت کردن

دیدن نور مخصوصا در تاریکی باعث بروز تشنج پنهان یا غایب در نوزادان میشه
الان میگید چه طوری
نه‌بابا دری وریه
ما انواع اقسام تشنج داریم؛

۸ مدل تشنج رو باید در نوزادان و کودکان بشناسید

۱. تشنج کلونیک
کلونیک به معنی لرزش اندام‌های بدن است. در این نوع تشنج، توده‌های عضلانی نوازد در یک مرحله‌ی سریع دچار گرفتگی می‌شود و بعد از چند دقیقه به صورت آهسته به حالت اولیه خود برمی‌گردد.

این نوع تشنج باعث لرزش اندام‌های بدن به صورت متعدد می‌شود که می‌تواند قسمتی از عضو بدن مانند صورت، دست و پا و حتی لوزه و حلق را درگیر خود کند.

علائم تشنج کلونیک می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

از دست دادن هوشیاری
گرفتگی عضلات
حالت تهوع و استفراغ

۲. تشنج نوازد و تونیک جنرال
این نوع تشنج در هر دو نیم کره‌ی چپ و راست سر را در برمی‌گیرد. این تشنج باعث تکان خوردن اندام‌های مختلف بدن مانند دست و پاها می‌شود و در چند مرحله اتفاق می‌افتد که عبارتند از:

نوزاد کل اندام‌های بدن خودش را سفت نگه می‌دارد.
بدن نوزاد شروع به تکان خوردن می‌کند و ممکن است کف از دهانش خارج شود و هوشیاری خودش را از دست بدهد.
بعد از مدتی گرفتی عضلات به حالت اولیه برمی‌گردد و نوزاد هوشیاری خودش را به دست می‌آورد.