۵ پاسخ

تب سنج دیجیتال باید ۷ صدم بهش اصاف کنی مثلا ۳۶ بود رو دیجیتال باید ۷ تا اضاف کنی میشه ۳۶.۷ .دقیق نیست دیجیتال .۳۷.۵ ب بالا تبه

دمای نرمال ۳۶ .۳۷ هستش و دیجیتالی راحتتره کارکردن باهاش و اشتباهی نمیشه اصلا

۳۷.۵ به بالا تب داره تب سنج دیجیتالی دقیق نی هر دمایی نشون داد باید ۶ /۰بهش اضاف کنی

عزیزم باید ۳۸ باشه وبهترین جا برای ثبت دما زیر بغل ومقعد هستش

دیجیتالی امکان خطاداره ازاونابزارکه شبشه ای هستن وتهش فلزه خیلی دقیقن