۱۴ پاسخ

اگر با دادن مکمل قطره آهن فرزندتان دچار استفراغ می شود، با یک راه حل ساده می توان نوع قطره را تغییر داد و مثلا از قطره آهن خوش طعم استفاده کرد. درضمن برای اینکه کودک تمایل بیشتری به خوردن قطره نشان دهد، می توان آن را داخل آبمیوه طبیعی به خصوص آب پرتقال ریخت که جذب آهن را هم بالا می برد. دقت داشته باشید که فاصله بین قطره آهن و شیر را حتما رعایت کنید، چون همزمانی شیر و آهن مانع جذب درست آهن میشود.

بطری شربت آهن را قبل از مصرف خوب تکان دهید تا آهن شربت کاملاً پخش شود و کودک مقدار آهن کافی را دریافت کند. شربت یا قطره آهن را با شکم خالی به کودک ندهید. اگرچه آهن موجود در مکمل معمولاً به صورت ناشتا بهتر جذب می‌شود، اما این کار باعث دل پیچه و دل درد کودک خواهد شد. دادن شربت آهن به کودک ممکن است آن‌قدر هم که فکر می‌کنید راحت نباشد. بسیاری از نوزادان و خردسالان به دلیل طعم بد شربت آهن آن را تف می‌کنند، برای جلوگیری از ریختن شربت روی لباس و لک شدن آن بهتر است ابتدا لباس‌های کودک را در بیاورید، قطره چکان داخل بطری را در دهان کودک قرار دهید و آن را به سمت کنار دهان بگیرید تا قطره آهن دندان را سیاه نکند. شربت را در مقادیر اندک به فرزندتان بدهید.

اگه با تمام این ترفندها کودکتون همچنان راحت قطره آهن نمی‌خورد و نمیدانید که بجای قطره آهن چی به نوزادتون بدید، می‌توانید از جایگزین‌های گیاهی که در لینک مربوطه معرفی شده استفاده کنید.

بهترین سن شروع قطره‌ی آهن از 4 الی 6 ماهگی هست وقتی که وزن کودک به دو برابر ورن زمان تولدش برسد.

از برندهای محبوب و پرطرفدار مکمل آهن می‌توان به قطره آهن سیدرال، قطره لیپوزوفر و پودر فرامکس اشاره کرد. همچنین شربت آدزیر یک شربت مولتی ویتامین بوده که حاوی ویتامین‌ها و املاح مورد نیاز کودک است.

برگرفته از: kidshealth.org.nz

ویتامینها با یکدیگر فرق دارد بسته به این دارد که چه نوع ویتامینی به کودک قرار است داده شود! اگر صحبت بر سر مولتی ویتامین (یعنی مکملی که همه نوع ویتامینی در آن به هم آمیخته) است، آنوقت بهترین زمان برای مصرفش معمولا صبح و همراه با اولین وعده‌ی غذایی‌تان است.چرا که ویتامین‌ها موادی مصنوعی هستند، و زمانیکه همراه با غذا و ویتامین‌های طبیعی مصرف شوند، بهتر جذب خواهند شد.

مصرف آنها در صبح هم، این شانس را برای کودک بوجود خواهد آورد، که مقدار بیشتری از ویتامین، در طول روز، و همراه با هر وعده‌ی غذایی که مصرف می‌کند، جذب بدنش شود.

قطره آهن را چه زمانی از روز باید به نوزاد داد؟ هر وقت که وقت کردیم؟
بهترین زمان برای دادن قطره‌ی آهن در فواصل میان شیردهی‌ها است. زیرا کلسیم شیر مانع جذب آهن میشود. پس بهتر است بلافاصله قبل یا بعد شیر خوردن آهن را به کودک ندهیم. اما ویتامین ث جذب آهن را افزایش می‌دهد پس دادن مرکبات مجاز در این رده ی سنی راهکار خوبی است.

به عقیده بسیاری از متخصصان قطره آهن را با معده خالی باید به کودک داد. اینکار ممکن است باعث معده درد کودک شود پس بهتر است قطره آهن کودک را در بین دو وعده غذایی قرار دهیم.

خیلی از افراد به قطره های اهن حساسیت دارن برای کاهش استفراغ راهکارهای زیر پیشنهاد میشه
زمان آخر شب فبل خواب نیم ساعت با خوردن غذا و شیر فاصله داشته باشد
بچه عمودی ،با سرنگ خالی یا قطره چکار دارو آخر زبان و ابتدای حلق به آرامی ریختن شود
بدنبال آن جز آب چیزی داده نشود

👆👆اینم جواب ی سوال مشابه سوال شما در یک سایت توسط متخصص

بلافاصله بعد از شیردهی بش نده نیم ساعت یه ساعت بعد از شیر بش بده اگه تاثیر نداشت یه مارک دیگه بگیر از داروخانه

تقسیم بندی کن در طول روز بهش بده, یکجا بهش نده

با فاصله پشت شیر بهش نده معده خالی باشه یهتره من اول مولتی میدم 15/20دقیقه بعدشم اهن

پسرمن یکماه وده روزش خارجی مولتی ویتامین بالا میاره وهمینطور آدخارجی ولی ایرانی رو خوب میخورن

قطره خارجی اهنش خیلی کمتر ایراین درجه یک خارجی ۱۱درصد اهن داره وایرانی ۲۵درصد

سلام عزیزم. به نظرم قطره شو عوض کنید.

با اب میوه بهش بدید حتما میخوره یا خارجیش با طعم. توت فرنگیو بدید 💕

سلام دخترمنم همینطور بود خارجی بخر عالیه

قطره آهن رو تو دو مرحله بده همه رو ی دفعه نده بعدشم اب جوشیده بده مولتی هم همینکارو بکن عزیزممم

خوب چیزایی آهنش زیاده بهش بدین مثلا اسفناج و عدس و شیره خرما و ....

سلام قطره میم براش بگیر ایرانی بهش نده