صبحانه چی خوردن بچه هاتون؟

۱۵ پاسخ

دختر من دو روز هیچی نمیخوره خیلی اعصابم بهم ریخته وقتی چیزی نمیخوره دنیا رو سرم خرابه

من به حسین نون پنیر با چای کمرنگ یکی دوتا هم بسکویت خورد.

من محل کار هستم، به نگار ساعت ۶ صبح شیر دادم، ساعت ۹ هم پدرش نون و پنیر خامه ای بهش داده الانم آب سیب

سلام پسر من شیر برنج خورده

منم عزیزم به محمد حسام حلیم دادم خیلی دوست داره

امروز
۳تا خرما+نصف موز+یه حلقه آناناس+۷پیمانه شیر خشک+۱ دونه گردو+۱ق غذاخوری کره بادام‌زمینی
بصورت معجون درست کردم خورد

فرنی همراه پود پسته و بادام اگگردو هم باشه عالی میشه.تخم مرغ آشپز با سیب زمینی آپز .نیمرو.نان و کره .خرما به دخترم دادم و خوبم خورده

دخترمن کره مربا با شیر خورد

تخم مرغ و سیب زمینی ابپزدادم

تخم بلدرچین و ابپز کردم گذاشتم جلوش خورد براناهارم غذای سرسفره بهش دادم گوشت چرخی با سیب زمینی

سلام منم سرکار بودم تا6.30 صبح سینه خورد به بعدش بیدارشد خاله اش بهش فرنی داد بعد ساعت دهی موز وخرما .ناهارهم کته

پسرای من هنوزخوابن تنبلاهنوزبیدارنشدن که صبحانه بخورن

منم بهش تخم مرغ محلی دادم.با چایی

دختر من سرلاک و شیرخشک پدیاشور با بیسکوییت مادر درست کردم دادم دوباره خوابید

پوست خرما رو بگیر و با مخلوط کن لهش کن+گردو وکنجد آسیاب شده+کره و عسل، اینارو جدا جدا تو ظرف بریزو بزا یخچال و صبح ب صبح از هر کدوم ی قاشق بریز تو ظرف بچه و باهم مخلوط کن و بانون یا هرچی بچه میخوره بده بهش، خودتم بخور چون واقعا خوشمزه و مقویه