۳ پاسخ

سلام .بچه ی شما به احتمال زیاد فهمیده که کارهای خودش رو میتونه با گریه کردن خوب پیش ببره به همین دلیل خواسته اش، اعتراضش و هر چیز دیگه رو با گریه عنوان میکنه بنابراین هر موقع گریه کرد یا بهش توجه نکنید و یا اینکه با قاطعیت بهش بگید که با گریه کردن هیچ کاری پیش نمیره

سعی کنین دو ساعت قبل خواب مایعات کمتر بخوره و حتما قبل خواب دستشویی بره و این رو با بهانه مسواک و یا قانون هر شب اجرا کنین تا این عادت درونی بشه، و اگه شبا بد خلقی نکنه بعد چهارساعت خوابیدن بیدارش کنین و ببرین دستشویی و دیگه اینکه با هر سال بزرگتر شدن کودک ده درصد به توانایی کنترل اختیاری بودن ادرارش اضافه میشه زیاد از این بابت نگران نباشین و خودتون هم سعی کنین با برخورد منطقی در ایجاد آرامش روانی و کاهش استرس کودکتون بهش کمک کنین.

سلام شما از اول که برای چیزی که میخواسته گریه کرده وبه خواستش رسیده شما یکبار که گریه میکنه توجه نکنین به مرور بهتر میشه