۶ پاسخ

شاید خاری چیزی رفته تو دستش

سلام مامان انیس دخترتون خوب نشده هنوز کجای انگشتشه؟؟!به اندازه یک قاشق غذا خوری ارد سفید بریز تو کاسه کوچولو بعد یه حبه قند بزرگ بزار دهنت با اب دهنت که اب شد بریز رو ارد ورزش بده که حالت خمیری پیدا کنه البته ببخشید که روشش یکم کثیفه عزیزم اما مامانم همیشه واسه عفونت کشیدن همین کارو انجام میده.بعدش انیس جون که شب خوابید اروم بایه دستمال سفید ببند به انگشتش تا صبح تمام عفونتشو میکشه به خودش اگه خاری چیزی هم رفته باشه میکشه بیرون اگه بازم لازم بود چند شب پشت سر هم تکرار کن نگران هم نباش دکتر هم لازم نیست حتما خبر بهم بده.امیدوارم کارساز باشه عزیزم😁😊

سلام خوبی شاید گوشت ناخن شده باشه.
یادمه مامانم انگشت دستش چرک و عفونت کرده بود هرچقد دکتر رفت خوب نمیشد مادربزرگم بهش گفته بود که شب به شب قره قروت (محلی)ببند بهش تاصبح .به خدا یه هفته اینکارو کرد انگشت دستش خوب شد
امتحان کن انشاالله خوب شه

سلام عزیزم منظورت ناخن هست یاخودانگشت ?کدوم قسمت ?

سلام عزیزم بهتره که ببری دکتر عفونت بده اونم حالا بچه.

شاید ناخن تو گوشتش فرو رفته.عفونت کرده.حتما ببرش دکتر عزیزم.نگران نباش